Fun Dive Experience - plaatsen sepia tentjes

Een mooie duikdag in combinatie met lekker duiken en Project Aware! We gaan namelijk sepia tentje plaatsen. Genieten van al het moois onderwater is prima. Iets ervoor terugdoen is nog leuker! Doe jij mee?

Fun Dive Experience - plaatsen sepia tentjes
Bergse Diepsluis / Oesterdam
Veerweg
Tholen 4691QE
Netherlands
51° 31' 2.1936" N, 4° 10' 21.8028" E
Sunday, April 21, 2013 - 10:00 - 16:00

 

Locatie voor deze duikdag is Bergse Diepsluis/Oesterdam. Een stek waar de tentjes de sepia's en pijlinktvissen zeker van nut zullen zijn. De tentjes gebruiken zij namelijk voor hun eilegsel en bescherming. Zo voorkomen wij dat ze gebruikmaken van fuiken. Met het plaatsen van de tentjes helpen wij de natuur een handje.

 

Wil je meer informatie over sepia's/pijlinktvissen? Zie de nieuwsbrief van het 2e kwartaal. http://calamarisdiving.nl/nieuwsbrief-calamaris-diving.html

 

Deze duikstek ligt in de Oosterschelde, maar vanwege de ligging heb je hier nauwelijks last van stroming. Ideaal dus ook voor beginnende Oosterschelde duikers! Soms kom je een mooi begroeide paal tegen. Het platform nabij de instap is een mooie plek ook voor het spotten van vissen (onder het platform) en prachtige begroeiing. Iets verderop heb je de mosselhangculturen. Misschien komen we tijdens de duik zelfs pijlinktvissen tegen!

 

Prijs:

€ 15,00 excl. duikmateriaal

€ 35,00 als je graag een professionele gids tijdens je duik wilt hebben

€ 10,00 niet-duikers

 

Inclusief:

· Koffie, thee en wat lekkers

· Lunch

· Flesvulling (duikers)

 

Duikmateriaal nodig? Wij kunnen voor je dit regelen tegen een meerprijs.

 

Ga je de 21e mee? Meld je dan aan via info@calamarisdiving.nl of via facebook, www.facebook.com/calamarisdiving onder events.