Skip to main content
Menu

AWARE Shark Conservation Diver

Begins
Ends
Netherlands

52.373922, 4.526367

<a href="http://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc::lat+:lng" target="_blank">View on Google Maps</a>

AWARE Shark Conservation Diver

In deze unieke specialty nemen we je mee in wereld van de haaien!

Jaarlijks worden er miljoenen haaien gevangen en gedood voor hun vinnen. Maar ze worden niet alleen gedood voor hun vinnen, maar ook omdat ze een bedreiging zouden vormen voor zwemmers, surfers en andere watersporters. Maar is dat wel zo?
Onder leiding van marien bioloog en Master Instructor, Suzanne Wartenbergh, leer je in de Shark Conservation Diver cursus waarom haaien zo uniek en kwetsbaar zijn, het belang van een gezonde haaien populatie, wat de bedreigingen zijn voor haaien en hoe we deze kunnen managen. Maar ook welke acties we zelf kunnen ondernemen om haaien te beschermen. 
Deel 1 van deze specialty vindt plaats bij Scuba Republic en in het Oceanium van Blijdorp! In het Oceanium krijgen we een unieke rondleiding achter de schermen! Een bioloog van Blijdorp zal ons hier rondleiden. De nadruk ligt bij deze rondleiding speciaal op het haaien bassin. Een kijkje achter de schermen dat je misschien nooit meer meemaakt. 
Deel 2 vindt plaats In Zeeland. Hier gaan we in 2 duiken ons best doen om de Hondshaai te vinden.

Datum: Deel 1 > zaterdag 9 maart of zondag 26 mei
Deel 2 > zondag 30 juni
Kun je één van deze dagen niet, geen probleem, er komen nog meer datums. Houd onze website in de gaten of e-mail naar info@scubarepublic.nl o.v.v. Shark Specialty.

Kosten: €125/€189*
Duur: 1 of 2 dagen
Minimum leeftijd: 10 jaar
Aantal buitenwaterduiken: 2
Vooropleiding: Open Water Diver 
Inclusief: brevet, PDF AWARE Shark Conservation DIver Manual (Engels), rondleiding en entree Oceanium Blijdorp, 2 duiken in Zeeland.

* Wil je het volledige brevet halen, dan zijn de 2 buitenwaterduiken verplicht. Anders krijg je een deelnemers certificaat. 
Heb je geen eigen uitrusting, dan betaal je €50 extra voor de huur van een volledige uitrusting.

Want to Receive Monthly Ocean News and Action Alerts?

From the My Ocean Community

My Ocean is a growing community of conservation leaders. Together, our actions add up to global impact for our ocean planet.