Skip to main content
Menu

Cleanup campaign in cooperation with GUWAA and Guinness World Record

Begins
Ends
Fjellstrand, Norway

59.78174, 10.595455

<a href="http://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc::lat+:lng" target="_blank">View on Google Maps</a>

Vi arrangerer en av våre årlige søppeloppryddinger ved Svestad Brygge for å gjøre trivselen og miljøet bedre under vann. I tillegg er dette et miljøtiltak for å opplyse folk om hvor mye søppel som faktisk ligger i fjorden. Dessverre bruker altfor mange havet vårt som dumpingplass.

GUWAA prøver å få flest mulige dykkersentere og firmaer til å arrangere søppelopprydding på samme tid i hele verden for å slå Guinness World Record i antall dykkere under vann på samme tid som plukker søppel.

Alle som plukker søppel under vann blir inkludert i rekordforsøket og all søppel blir registrert til Ecological Diving Centers International og PADI's Project Aware.

Vi synes dette er en viktig sak, spesielt for Oslofjorden. Derfor er det HALV PRIS på utstyrsleie denne dagen. Søppelet skal vises til en av våre ansatte for registrering og blir så lagt i avfallskonteiner. Trenger du fangstnett har vi det tilgjengelig!

Want to Receive Monthly Ocean News and Action Alerts?

From the My Ocean Community

My Ocean is a growing community of conservation leaders. Together, our actions add up to global impact for our ocean planet.