Skip to main content
Menu

Dive Against Debris Zierikzee

Begins
Ends
Zierikzee, Netherlands

51.636452, 3.889847

<a href="http://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc::lat+:lng" target="_blank">View on Google Maps</a>

Zaterdag 21 september gaan we weer een PADI Project AWARE Clean-up organiseren.

 

Dit jaar gaan we in samenwerking met de Rotary Zierikzee (www.rotaryzierikzee.nl) en de haven van Zierikzee schoonmaken voor het goede doel. Nieuw is dit jaar de Rotary, wat een vereniging is van meestal zakenmensen uit de regio die goede dingen willen doen voor mensen die het minder goed hebben, cultuur en milieu.

Samen met Duikschool Buddyfish, Duikschool.nl, Duikcentrum Sublub en Sealand Diving onder water, zullen we met de mensen uit de haven en de Rotary op de kant grote gedeelten van de haven van Zierikzee gaan schoonmaken. De Rotary zal zorgen voor de zo nodige “koek en zopie” en de duikscholen zullen alle hulp materialen en staff beschikbaar stellen.

Het doel van de dag is om alle rommel die in het water gekomen is op te duiken. De havenmeester zal ervoor zorgen dat alles wat we op gaan duiken netjes verantwoord afgevoerd wordt. We willen verzamelen in de haven (exacte plaats volgt) om 9.00, daarna zullen de eerste groepen het water in gaan vanaf 10.00.

 

Heb je je eigen duikapparatuur? Mooi, zorg dat je alles bij je hebt die dag. Als je geen eigen duikapparatuur hebt of je hebt bijvoorbeeld flessen en lood nodig, reserveer die dan via info@duikschool.nl. Zorg wel dat je tijdig reserveert, aangezien wij net als voorgaande jaren veel aanmeldingen verwachten. De materialen haal je zelf de dag voor de schoonmaakdag op. Wij hanteren dit jaar de gewone huurprijzen voor iedereen en zullen de helft van de huur storten op de rekening van PADI Project AWARE. Daarmee kunnen we andere projecten in de wereld ook meteen vanuit Zierikzee ondersteunen.

 

Onze duikscholen zullen deze dag gesloten zijn voor cursussen. De winkels in Rotterdam, Amstelveen en Zuidlaren zijn uiteraard wel geopend.

 

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar info@duikschool.nl met daarin je naam, telefoonnummer en emailadres. Geef tevens aan of je duikmaterialen nodig hebt en welke maten. 

 

Want to Receive Monthly Ocean News and Action Alerts?