Skip to main content
Menu

Ocean Adventures Dykkercenter

Disclaimer: The views, actions and activities posted by participants on
 My Ocean are their own and do not necessarily reflect those of Project AWARE Foundation.

Name
Ocean Adventures Dykkercenter
Location
Syddanmark, Denmark
55.486019, 9.474458 View on map
Member Type
Organization
My Website
My Summary

OceanAdventures Dykkercenter er et 5 stjernet certificeret PADI-Divecenter, hvilket betyder vi kan tilbyde internationale anerkendte dykkercertifikater. Vi elsker små hold og gør derved din oplevelse med Lillebælt sikker, unik og personlig – alt sammen selvfølgelig sammen med de professionelle og kompetente dykkerinstruktører.

 

Vi vælger at kalde os et lokal dykkercenter og specialiserer os i lokale dykkerturer i Lillebælt, Snævringen og på Sdr. Stenderup halvøen – vores ”husrev” kalder vi Lillebælt. 

Du vil i vores dykkkerbutik kunne finde forskellige produkter fra SEAC, AQUALUNG, SCUBAPRO, SEAPRO, APEKS, SUUNTO mfl. Yderligere har vi en status som Aqualung partnercenter. Se evt fanen dykkerbutik for at tage en virtuel tur i butikken.

 

Hos OceanAdventures Dykkercenter tilbyder vi nok Sønderjyllands mest anderledes PADI kurser, hvor små hold, personlighed og fleksibilitet er noget vi elsker at tage vare om. Vi mener stærkt at der er meget mere i et PADI kursus end "bare" at lære at dykke, derimod garanterer vi en unik oplevelese med Lillebælts farvand.

 

Vi tror på at havet er jordens puls og vil derfor lære dig, som kommende dykker, at værne om livet under overfladen. Med andre ord udanner og certificerer kun, hvis vi selv er tilfredse med resultatet og at vi i god tro kan sende glade, trygge og bevidste dykkere afsted. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker flere informationer om vores PADI kurser, så er du velkommen til at kontakte os her på siden eller kigge forbi dykkercentret. Sammen sikre vi dig, de bedst mulige oplevelser og kurser.

Profile picture for user OceanAdventures Dykkercenter
My Badges
  • Adopt A Dive Site