Skip to main content
Menu

Hoogtepunten uit 2018

Jaaroverzicht: Actie en voortgang

Project AWARE flag in water
Project AWARE News

Van het verwijderen van verloren vistuig en het in de ban doen van ballonnen tot aan het beschermen van de reuzenduivelsroggen en het veiligstellen van een stringenter verbod op het ontvinnen van haaien in de Middellandse Zee. Het jaar 2018 was voor Project AWARE een jaar van actie, vinnen aan en vinnen uit, voor het in gang zetten van veranderingen voor de oceanen, zowel lokaal als wereldwijd.

De resultaten die wij in 2018 hebben kunnen boeken waren alleen mogelijk dankzij alles en iedereen van onze wereldwijde gemeenschap van oceaanavonturiers, die hun passie voor avontuur hebben ingezet met als doel bescherming van de wereldzeeën. Nu we ons 27ste jaar tegemoet gaan, kunnen we zeggen dat we een sterke gemeenschap zijn met nieuwe teamleden en duidelijke doelen en oogmerken voor de oceaan.

Om voortgang te kunnen blijven boeken in het bereiken van onze missie, hebben we JOU nodig. Samen brengen onze acties - groot of klein - ons een stapje dichter bij een schone en gezonde oceaan. Hartelijk voor het vertrouwen en investeren in een toekomst waarin de zee geen bescherming meer nodig heeft.

Samen kunnen we zorgen voor een beter morgen.

 

Kijk het jaar met ons terug: www.projectaware.org/2018YearinReview

Action Promo Image
#LoveTheUnloved Photo Contest
Show your support for the listing of sea cucumbers at CITES CoP18. It's time to #LoveTheUnloved

Want to Receive Monthly Ocean News and Action Alerts?