Skip to main content
Menu

AWARE Week Toolbox - Nederlands

Ter ere van de oceaan vindt de AWARE Week plaats van 15 – 23 september 2018! Dit wereldwijde evenement omvat activiteiten die gericht zijn op het tegengaan van vervuiling van de zeeën, bewustwording kweken over kwetsbare haaien- en roggensoorten, en lokale gemeenschappen te leren een positieve verandering in gang te zetten voor bescherming van kwetsbare wateromgevingen. Met of zonder vinnen aan.

Jouw leiderschap is nodig om meer duikers te stimuleren en te informeren over bescherming van de wereldzeeën. Doe mee met PADI® en Project AWARE® bij het beschermen van de wereldzeeën! Samen met andere PADI-professionals en duikers dagen wij je uit om met enkele leuke ideeën en manieren te komen om Project AWARE-cursussen te houden, fondsen te werven voor bescherming van de oceaan en enkele Dive Against Debris®-onderzoeken uit te voeren tijdens de viering van AWARE Week.

Shop AWARE Week Store

Netje nodig voor jouw Dive Against Debris®? Of een banner om je evenement te promoten? Breng een bezoek aan onze storeAWARE Week.

100% AWARE-partners ontvangen 30% korting. Adopt a Dive Site™-deelnemers ontvangen 20% korting. Neem contact op via information@projectaware.org voor jouw kortingscode.

Marketing Tools

Download deze banners om jouw AWARE Week te helpen promoten. Maak op jouw social mediakanalen gebruik van de hashtag #AWAREWeek en vergeet niet om @projectaware en @padi te taggen.

Marketingmaterialen voor AWARE Week zijn beschikbaar in de volgende talen:

Engels  |  Duits  |  Spaans  |  Frans  |  Italiaans  |  Nederlands  |
Koreaans (한국어)
  | Simplified Chinese (中文简体) | Traditional Chinese (中文繁體)

Meld je aan voor een cursus-banners: image of AWARE Week sign up for a course - Dutch
 
Kom in actie voor de oceanen-banners: Take Action For the Ocean - Dutch
 
Help de haaien redden-banners:image of AWARE Week help save sharks banner - Dutch

 

 

SpecialtyDive Against Debris® 

Download de Dive Against Debris®-specialtycursus om jouw duikers te leren hoe ze afval in zee kunnen verwijderen, gegevens kunnen vastleggen en kunnen rapporteren. Mobiliseer de mensen in jouw gemeenschap om in actie te komen en stel een groeiende beweging in staat om zich wereldwijd in te zetten tegen afval.

 

SpecialtyAWARE Shark Conservation Diver

Overbevissing, bijvangst en ontvinning. Je weet dat haaienpopulaties wereldwijd worden bedreigd. Gelukkig kunnen duikers helpen zorgen voor een betere toekomst voor de haaien. Zet je in om jouw troepen te mobiliseren en in actie te komen.

Moet je een aanvraag indienen om les te kunnen geven in de cursus AWARE Shark Conservation Diver of Dive Against Debris®? Download hier het Aanvraagformulier voor instructeurs

 

Binnenkort: Bijgewerkte Project AWARE-specialty

Nieuwe hulpmiddelen voor je lessen, instructeurshandreiking en enkele tips en tricks.

  • Nieuwe versie: Project AWARE Specialty Instructor Outline
  • Project AWARE YouTube -kanaal - maak gebruik van de video’s op ons channelYouTube ter ondersteuning van je lessen.
  • Poster en Tools10 Tips

 

Start een fondsenwervingsactie

BEGIN VANDAAG NOG! Download jouw gids Ideeën voor fondsenwerving en maak jouw  fundraising profile aan voor jezelf of voor je team.

Wellicht is fondsenwerving niet echt iets voor jou maar wil je wel een bijdrage leveren?Doe een donation ter ere van AWARE Week.

Mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan contact op met jouw PADI regiomanager of stel je vraag aan Project AWARE via ons contactformulier.

Action Promo Image
#LoveTheUnloved Photo Contest
Show your support for the listing of sea cucumbers at CITES CoP18. It's time to #LoveTheUnloved

From the My Ocean Community

My Ocean is a growing community of conservation leaders. Together, our actions add up to global impact for our ocean planet.

Want to Receive Monthly Ocean News and Action Alerts?